Slide 1

Massages

Massage Salon Muculux

Een ontspanningsmassage, sportmassage of Lomi lomi massage. De duurt verschilt van 30 tot 120 minuten. Je krijgt nu tijdelijk 25% korting op je eerste massage bij Musculux. Elke massage wordt gegeven met warme ontspannende massageolie. Klik op de onderstaande massages voor meer informatie; waarom je een bepaalde massage neemt, de verloop van deze massages en tarieven.

Massage Tilburg

Ken je het gevoel dat je even weg wilt van alles en een totale ontsnapping/ontspanning nodig hebt of dat je zo vast zit van de stress dat het er allemaal uit moet.

Bij Musculux ben je aan het goede adres, voor ontspanning van je lichaam kun je hier terecht! Je hebt maar één lichaam en daar moeten we goed voor zorgen en dat doen we niet alleen met gezonde voedingen of nu en dan wat beweging, het lichaam heeft regelmatig ook eens wat tijd nodig om te herstellen en recupereren.

​Na een heerlijke massage is er natuurlijk ook de geest die even moet bijkomen, dit kan met een lekkere kop thee.


Fijne massage! zeker aan te raden

Ik heb lang gewacht om mijn eerste massage te boeken. Achteraf had ik het veel eerder moeten doen! Heel ontspannend en Neele neemt echt de tijd voor je!

Bjorn
Aanrader
★★★★★

Verloop van massages

Elke massage wordt gegeven met warme en ontspannende olie. Afhankelijk van de zones waar jij pijn, stress of spanning ervaart gaan we aan de slag.

Cadeaubon

Strippenkaart

Slide 1

Boek je massage nu online