Slide 1

Lomi Lomi

Lomi Lomi

Een traditionele Hawaiiaanse massage. Dit is een massage waarbij men niet alleen het lichaam behandeld maar ook de geest. Door gebruik te maken van de onderarmen en de golvende beweging van de techniek, ervaart men een geestelijke en lichamelijke ontspanning. Het verlicht de stress, verhelpt mentale blokkades en geeft lichamelijke ontspanning. Geef je volledig over aan het heerlijke gevoel van een intense en ware ontspanning.

Waarom Lomi Lomi?

Deze speciale vorm van masseren zorgt voor harmonie in het lichaam. Balans tussen lichaam en geest. Een Lomi lomi massage zorg voor intense ontspanning. Mensen omschrijven het ook wel als een “loom" gevoel.

Ben jij toe aan een “diepere" ontspanning. Probeer dan een Lomi lomi massage.

Tarieven
Lomi Lomi
  • 60 minuten €65,-
  • 90 minuten €85,-
  • 120 minuten €105,-

Verloop Lomi Lomi

Afhankelijk van de duur van de Lomi Lomi massage wordt een deel of het gehele lichaam met warme en ontspannende olie gemasseerd.

Bij een Lomi Lomi massage van 2 uur wordt de voorkant en achterkant van het lichaam 1 uur gemasseerd. Bij 1,5 uur wordt de voorkant 30minuten gemasseerd. Bij een Lomi Lomi massage van 1 uur wordt alleen de achterkant gemasseerd.

Lomi Lomi olie

Tijdens de Lomi lomi massage wordt er warme ontspannende massageolie gebruikt. De basis van deze olie bestaat uit amandel olie. Dit voedt de huid, beschermd de huid en houdt de huid soepel en elastisch. Ideaal voor de droge en gevoelige huid.

Amandelolie is reukloos. Om een ontspannende geur in de massage ruimte te creëren voeg de geuren; jeneverbes, kamille, lavendel, rozenmusck of tri dosha toe. Natuurlijk allemaal natuurlijk.

Slide 1

Boek je massage nu online