Slide 1

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Geniet, relax en ontspan. Heb je een zware periode achter de rug met veel stress en spanning of ben je gewoon toe aan een heerlijk moment voor jezelf?

​De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je terug gaat naar de basis, jij en je lichaam. Leer los te laten en je lichaam de tijd te geven om tot rust te komen. Deze massage zorgt voor een boost, detoxt je lichaam en maakt je bewust dat je soms behoefte hebt aan een moment voor jezelf.

Waarom ontspanningsmassage?

De reden om een ontspanningsmassage te nemen verschilt per persoon. Elk lichaam is dan ook uniek. Stress kan eer oorzaak zijn van: (chronische pijn), stijve en pijnlijke spieren, hoofdpijn en migraine of schouder en rugpijn.

Een ontspanningsmassage kan enorme verlichting geven of de pijn zelfs (tijdelijk) wegnemen.

Heb jij last van een van de bovenstaande oorzaken? Probeer dan een ontspanningsmassage. Je hebt tenslotte maar één lichaam.

Tarieven
Ontspanningsmassage
  • 30 minuten. €35,-
  • 60 minuten €55,-
  • 90 minuten €75,-
  • 120 minuten €95,-

Verloop ontspanninsmassage

Ontspannen is luisteren naar je lichaam. Jouw lichaam is uniek en daarom kun je zelf kiezen welke zones gemasseerd worden.

Doorgaans wordt bij een ontspanningsmassage van 2 uur het gehele lichaam masseert. Bij 1,5 uur de voorkant en een deel van de achterkant. Bij een ontspanningsmassage van 1 uur de voor of achterkant van het lichaam. Bij 30 minuten wordt vaak enkele zones gemasseerd, bijvoorbeeld: nek, schouder, rug, armen en benen.

Ontspannende olie

Tijdens de ontspanningsmassage wordt er warme ontspannende massageolie gebruikt. De basis van deze olie bestaat uit amandel olie. Dit voedt de huid, beschermd de huid en houdt de huid soepel en elastisch. Ideaal voor de droge en gevoelige huid.

Amandelolie is reukloos. Om een ontspannende geur in de massage ruimte te creëren voeg de geuren; jeneverbes, kamille, lavendel, rozenmusck of tri dosha toe. Natuurlijk allemaal natuurlijk.

Slide 1

Boek je massage nu online