Slide 1

Sportmassage

Sportmassage

Heeft u teveel inspanning geleverd, zittend werk en last van uw nek/rug/schouder of lijdt u aan veel stress en zit alles vast? Klinkt dit bekend? Boek dan een sportmassage om de probleem zones aan te pakken en zo de spanning uit het lichaam te krijgen. 

We gaan samen aan de gang met het behandelen van de klachten doormiddel van drukpunten.

Een combinatie tussen sport en ontspanning behoort ook tot de mogelijkheden. 

Waarom Sportmassage?

Een sportmassage helpt bij het herstellen of voorkomen van een blessure. Ondanks de naam van de massage hoeft de oorzak niet altijd te liggen bij het sporten. Ook in de tuin werken of een verkeerde zithouding kan de oorzaak zijn!

Heb jij last van bovenstaande klachten? Probeer dan een sportmassage. Dit zorgt ervoor dat je weer sneller je activiteiten op kunt pakken en niet hoeft te stoppen.

Tarieven
Sportmassage
  • 30 minuten €35,-
  • 60 minuten €55,-
  • 90 minuten €75,-
  • 120 minuten €95,-

Verloop Sportmassage

We starten de sportmassage met in kaart brengen van de knelpunten. Afhankelijk van waar jij je klachten ervaart gaan we werken in desbetreffende zones.

De massage word altijd gegeven met olie.

Sportmassage olie

Tijdens de sportmassage wordt er warme ontspannende massageolie gebruikt. De basis van deze olie bestaat uit amandel olie. Dit voedt de huid, beschermd de huid en houdt de huid soepel en elastisch. Ideaal voor de droge en gevoelige huid.

Amandelolie is reukloos. Om een ontspannende geur in de massage ruimte te creëren voeg de geuren; jeneverbes, kamille, lavendel, rozenmusck of tri dosha toe. Natuurlijk allemaal natuurlijk.

Slide 1

Boek je massage nu online