Slide 1
Musculux en Neele

Neele Velden

Eigenaresse Musculux

Mijn naam is Neele Velden, ik ben 25 jaar en wil jullie graag vertellen over het ontstaan van Musculux.

Het menselijk lichaam is een bijzonder iets. Zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in hoe ons lichaam functioneert en reageert op bepaalde prikkels.

​Vroeger als ik niet kon slapen sloop ik over de gang naar de boekenkast, daar stond de kinderboekenreeks over het menselijk lichaam. Uren gingen voorbij terwijl ik zat te bladeren en verbaast aan het kijken was naar de plaatsjes over mannetjes die in ons lichaam woonden.

​Door de jaren heen veranderde mijn interesses maar steeds was er een periode dat ik terug dacht aan die boekenkast in de gang. Tijdens mijn studie leerkracht lichamelijke opvoeding werd de interesse weer opgewekt, dat moment vergeet ik niet snel meer. De eerste les anatomie werd er gevraagd of er 3 jongens naar voren wilden komen en hun shirt wilde uit doen, ik was verkocht 🙂

​Nee nee, dat is niet de echte trigger geweest. Tijdens mijn studie heb ik zoveel geleerd over het menselijk lichaam dat dat kleine meisje wat s'nachts aan het bladeren was door die boeken, dat de interesse voor de werking van het menselijk lichaam weer opnieuw aangewakkerd werd. Nadat ik mijn studie had afgerond ben ik dan ook mijn droom achterna gegaan. Ik heb een half jaar intern cursussen gehad in masseren en ben zo gekomen tot waar ik nu ben.

​Musculux werd geboren! Het begon bij een klein meisje met een kleine droom en het is ontwikkeld naar realiteit maar we blijven dromen. Musculux is nog in de groei, dat het mag gaan groeien zoals ik dat heb gedaan en nog steeds doe.